Jestem szczęśliwa i niezwykle wdzięczna, że otrzymałam dar i możliwość szerzenia wśród społeczeństwa zdrowia, urody i odżywiania - jako wsparcie dla wysokiej jakości i satysfakcjonującego życia. Na kursy Mgr. Martina Jelínka poznałem dzięki jego książkom i wykładom, które są NAJLEPSZE, profesjonalne, ciekawe, praktyczne, angażujące i w prostej formie dające się przenieść na codzienne życie zwykłych ludzi. Po przeczytaniu książki „Odżywianie w chorobach złośliwych” zapragnęłam więcej, dlatego sprawnie trafiłam na kursy online ATAC. WOW – właśnie tego potrzebowałem. W zaciszu własnego domu, w godzinach i czasie, które Ci odpowiadają, bez stresu i dojazdów. Polecam kursy każdemu bez wyjątku. Zaliczyłbym je do obowiązku szkolnego i przedmiotu obowiązkowego. Jestem zadowolony z zakresu programu, wiedzy merytorycznej, części praktycznej kursów (gra edukacyjna), części testowej, filmów, ale także poradni dla studentów, co jest bardzo korzystnym elementem. Sposób jedzenia, który sam preferuję i który jednocześnie przekazuję, pięknie współgra z całym daniem i esencją Pana Jelínka. Kursy budowane są na bardzo solidnych i stabilnych fundamentach – czyli na RÓŻNORODNOŚCI, RÓWNOWAGI, JAKOŚCI ŻYWNOŚCI, gdy wszystko musi być w zgodzie ze specyficznymi potrzebami jednostki. Pracuję z osobami cierpiącymi na nietolerancję histaminy (sam mam tę naklejkę HIT), alergie pokarmowe, egzemę, problemy trawienne itp.. i w tym ooru naprawdę dużym wyzwaniem jest ułożenie jadłospisu tak, aby dieta była zbilansowana i smaczna . Jakie pokarmy preferować, a jakich powinna unikać osoba dotknięta chorobą. Jaki styl odżywiania zastosować w profilaktyce i powstaniu różnych problemów... Osobiste i negatywne doświadczenia z zakresu medycyny, przemysłu farmaceutycznego i konsultantów żywieniowych pomogły mi otworzyć własną praktykę i Pan Mgr. Martin Jelínek przekazał mi dodatkową niezbędną wiedzę i know-how w postaci niesamowitych kursów ATAC.
Wracając do absolwentów