Ten kurs całkowicie zmienił moje spojrzenie na jedzenie, nauczyłam się, że ważne jest, aby jeść głębiej i badać przyczyny i skutki. Dlatego w naszych gabinetach dużo czasu spędzamy na rozmowach z klientami, analizując ich dietę i monitorując nie tylko ilość pobieranej energii, ale także makro i mikroelementów. Informacje z kursu dostarczyły mi także inspiracji, jak skuteczniej przewodzić klientom i uczestniczyć w ich życiowej transformacji. Jestem bardzo wdzięczna, że mogę przekazywać swoją wiedzę i pomagać moim Klientom w poprawie ich zdrowia.
Prowadzimy z mężem 4 poradnie żywieniowe na Morawach Północnych. Towarzyszę klientom przez zmianę stylu życia, podczas której muszą dowiedzieć się, ile i co jeść. Moim celem jest, aby klienci dzięki indywidualnemu planowi żywieniowemu i coachingowi nauczyli się, że to nieprawda – żyjemy, aby jeść, a wręcz przeciwnie, jemy, aby żyć.